tietosuojalauseke

1. Tietosuojakäytäntö

Olemme GolfRent.eu ("me", "me" ja "meidän"), golfklubivuokraamo.

Tämä viesti on osoitettu kaikille henkilöille, jotka ovat palveluidemme tai tuotteidemme käyttäjiä. Viittaamme kaikkiin näihin henkilöihin "asiakkaana" tai "sinä" tässä käytäntöasiakirjassa.

GolfRent.eu -sivustolla ymmärrämme, että henkilötietojesi yksityisyys ja turvallisuus ovat erittäin tärkeitä. Tämän vuoksi tässä käytännössä määritetään, mitä teemme tiedoillesi ja mitä teemme niiden suojaamiseksi. Siinä selitetään myös, missä ja miten keräämme henkilötietojasi, sekä oikeutesi kaikkiin henkilötietoihisi, joita meillä on sinusta.

Tämä käytäntö koskee sinua, jos käytät palveluitamme tai tuotteitamme verkossa, myymälässä, puhelimitse tai muuten käyttämällä mitä tahansa verkkosivustoamme tai toimimalla kanssamme sosiaalisessa mediassa ("Palvelumme").

Tämä käytäntö kuvaa menettelytavat henkilötietojen käsittelyssä. Tarkemmin sanottuna:

  • Keräämiemme ja hallussa olevien henkilötietojen tyyppi
  • Kuinka keräämme ja pidämme sitä;
  • Tarkoitukset, joita varten keräämme, pidämme, käytämme ja julkistamme sen;
  • Oikeutesi tutustua siihen ja hakea siitä hyvitystä;
  • Kuinka valittaa yksityisyydestä; Ja
  • Henkilötietojesi jakaminen ulkomailla

2. Minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme ja pidämme?

Keräämämme ja hallussa olevat henkilötiedot ovat kohtuullisen välttämättömiä liiketoimintamme kannalta. Kun keräämme ja pidämme henkilökohtaisia ​​tietoja, ne ovat seuraavan tyyppisiä:

  • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksukorttisi numeron. Tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme.
  • Emme rekisteröi luottokorttisi numeroa. Maksukorttitietosi ovat kolmannen osapuolen Paysonin hallussa. Nämä tiedot toimivat turvallisuutena varauksessasi. Varauksessa käytetty maksukortti toimii varattujen golfsarjojen / vaunujen turvallisuutena. Tarvittaessa voimme vaatia sinua ilmoittamaan luottokorttisi golfsarjaa / kärryä noudettaessa.
  • Rekisteröimme tuotteet, jotka varaat ja mitkä ostat. Näitä tietoja käytetään tilausten käsittelyyn ja henkilökohtaisemman ostokokemuksen tarjoamiseen.
  • Valvomme myös asiakasliikennemalleja ja verkkosivustojen käyttöä, joiden avulla voimme parantaa palveluitamme, tarjota uusia tuotteita ja ymmärtää asiakkaidemme edut. Keräämme näitä tietoja, koska palvelumme parantaminen on meidän edun mukaista.
  • Voimme käyttää tietojasi päätöksentekoon, mitkä muut tuotteet ja palvelut saattavat kiinnostaa sinua, ja ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä, puhelimitse, postitse tai muulla tavoin näistä tuotteista ja palveluista. Käytämme tietojasi tällä tavalla, koska on edun mukaista markkinoida ja hallita liiketoimintaamme. Me tasapainotamme tämän mielenkiinnon ja sinuun kohdistuvan vaikutuksen, ja voit pyytää meitä lopettamaan tietojesi käytön tähän tarkoitukseen milloin tahansa. (Katso tämän käytännön kohta 5).

Huomaa, että jatkamme tietojesi käyttöä vuokra-ajan päättymisen jälkeen, ellet ole pyytänyt meitä olemaan tekemättä niin.

3. Kuinka keräämme ja pidämme henkilökohtaisia ​​tietoja?

Henkilötietojen kerääminen: Kun keräämme henkilötietoja sinusta, teemme niin tekemällä niistä rekisterin.

Teemme tämän, kun:

  • Rekisteröityt meille, esimerkiksi tilataksesi golfsarjan / -kärryn, ostaaksesi tuotteen, luodaksesi tilin tai lähettääksesi tietoja sinulle;
  • Viestit kanssamme verkossa;

Voimme myös kerätä henkilötietojasi sinusta käyttämällä tietoja muista lähteistä ja analysoimalla sitten näitä tietoja yhdessä jo olemassa olevien tietojen kanssa saadaksesi lisätietoja todennäköisistä mieltymyksistäsi ja kiinnostuksistasi. Kun vierailet verkkosivustollamme, sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja tämän tekniikan käytöstä lue evästekäytäntömme.

Henkilötietojamme tallennetaan yleensä tietokonejärjestelmiin. Näitä voimme käyttää joko me tai palveluntarjoajamme. Kaikissa tapauksissa meillä on tiukat tietoturvavaatimukset, joiden tarkoituksena on eliminoida henkilötietojen luvattoman käytön ja menettämisen, väärinkäytön tai virheellisen muutoksen riski.

Emme säilytä tai tallenna asiakkaan taloudellisia tietoja.

4. Miksi keräämme, pidämme, käytämme ja luovutamme henkilökohtaisia ​​tietoja?

Kun keräämme, pidämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, teemme niin ensisijaisesti myydäksesi ja markkinoidaksemme sinulle tuotteita ja palveluita sekä parantaaksemme tarjouksiamme. Esimerkiksi:

  • Jos haluat tietää todennäköisistä mieltymyksistäsi, jotta voimme markkinoida sinulle tuotteita ja palveluita tavalla, joka saattaa kiinnostaa sinua eniten. Tämä sisältää toimittajien ja muiden luotettavien kumppanien tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua; Ja
  • Auttaaksesi tutkimaan valituksiasi.
  • Paljastamme henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme tarkoituksiin, jotka ovat toissijaisia ​​tuotteidemme ja palvelujemme myynnille ja markkinoinnille sinulle. Voimme esimerkiksi luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ryhmässämme palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä päivittäisessä liiketoiminnassamme ja osana yritysten ostamista tai myymistä.

Voimme kerätä, pitää hallussa, käyttää ja paljastaa henkilötietojasi muihin tarkoituksiin, jotka ovat kohtuullisten odotusten mukaisia ​​tai lain sallimia. Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnistamme sinulle. Suoramarkkinointimateriaalimme kertovat sinulle, miten tämä tehdään.

Voimme anonymisoida ja koota henkilökohtaiset tietosi. Voimme tehdä tämän nimettömien tietojen käytöstä ja paljastamisesta mieltymysten ja ostomallien määrittämiseksi. Jaamme nämä nimettömät tiedot luotettujen kumppaneidemme kanssa auttaaksemme heitä markkinoimaan sinulle tuotteita ja palveluita, jotka todennäköisesti liittyvät mielenkiintoihisi ja mieltymyksiisi.

5. Kuinka voit tiedustella, käyttää ja korjata henkilökohtaisia ​​tietojasi?

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info@golfrent.eu yhdestä tai useammasta seuraavista syistä:

  • Tätä kutsutaan oikeudeksi oikaisuun, jotta meitä pyydetään korjaamaan virheelliset tai puutteelliset tiedot sinusta.
  • Tätä kutsutaan poistamisoikeudeksi, jos haluat pyytää meitä poistamaan sinua koskevia tietoja.
  • Tätä sanotaan oikeudeksi vastustaa sanomalla meille, että et enää suostu käyttämään sinua koskevia tietojasi ja pyytämään meitä lopettamaan.
  • Tätä kutsutaan oikeudeksi rajoittaa käsittelyä, jos käskemme lopettamaan sinua koskevien tietojen käytön tuotteiden ja palveluiden myyntiin.
  • Tehdäkseen "pyynnön aiheen pääsystä", joka on pyyntö, että lähetämme sinulle tietoja, jotka meillä on sinusta. Ennen kuin annamme sinulle pääsyn henkilötietoihisi, saatamme tarvita tietyn henkilöllisyystodistuksen.
  • Pyydä meitä olemaan käyttämättä sinua koskevia tietoja tavalla, joka antaa tietokoneiden tehdä päätöksiä sinusta yksinomaan automaattisen käsittelyn perusteella.

Sen lisäksi, että otat meihin yhteyttä yllä olevien tietojen avulla, voit muuttaa markkinointi-asetuksiasi napsauttamalla "muuta asetuksia" minkä tahansa sähköpostiviestin alareunassa.

6. Kuinka voit valittaa henkilötietojemme käsittelystä?

Sinulla on oikeus valittaa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tietotarkastukselle (myöhemmin kutsutaan Privacy Protection Authority) tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle EU: ssa.

Voimme säilyttää tietosi vain, jos tarvitsemme niitä jostakin syystä yllä kuvatuille.

7. Henkilötietojesi jakaminen ulkomailla

Politiikkamme on vaatia, että kaikki ulkomaisten henkilötietojemme jakaminen tapahtuu tavalla, joka vaatii tiukkojen yksityisyyden ja turvallisuuden standardien noudattamista. Voimme sallia henkilötietojesi jakamisen muille kuin omalle sijainnillesi. Teemme tämän:

  • Missä olemme tehneet liiketoimintapäätöksen tietojen säilyttämisestä luotetun palveluntarjoajan kanssa, joka on alalla tarjoamaan tietojen tallennus- ja käsittelypalveluja. Esimerkkejä ovat ne, jotka tallentavat ja käsittelevät sähköposti- ja mobiilisovellustietojamme. Näihin palveluihin kuuluu usein eri maantieteellisiä sijainteja, jotka muuttuvat aika ajoin tietosuojaan ja käsittelyn tehokkuuteen liittyvistä syistä. Jos me käytämme näitä palveluja, ei ole käytännöllistä ilmoittaa sinulle maasta, jossa henkilötietosi voivat sijaita;
  • Tiedot konserniyhtiöidemme välillä. Päätoimipaikkamme ovat Ruotsissa, mutta osa konserniyhtiöistämme, sivuliikkeistämme ja tytäryhtiöistämme, jotka ovat toimineet muissa maissa.
  • Kun henkilötietojasi kerännyt yritykseemme on muussa maassa kuin sijainnissasi;

8. Päivitykset

Voimme päivittää tätä käytäntöä ajoittain. Ilmoitamme sinulle muutoksista, jos laki edellyttää niin.