Privacy Policy

1. Integritetspolicy

Vi är GolfRent.eu (”vi”, ”oss och ”vår”), ett golfklubbs uthyrningsföretag.

Detta meddelande riktar sig till alla individer som är användare av våra tjänster eller produkter. Vi hänvisar till alla dessa individer som ”kund” eller ”du” i detta policydokument.

På GolfRent.eu förstår vi att integritet och säkerheten för din personliga information är oerhört viktigt. På grund av detta anger denna policy vad vi gör med din information och vad vi gör för att skydda den.  Det förklarar också var och hur vi samlar in dina personuppgifter, samt dina rättigheter över all personlig information vi har om dig.

Denna policy gäller dig om du använder våra tjänster eller produkter online, i butik, via telefon eller på annat sätt genom att använda någon av våra webbplatser eller interagera med oss på sociala medier (våra ”Tjänster”).

Den här policyn beskriver våra rutiner för hantering av personlig information. Närmare bestämt:

  • Den typ av personlig information vi samlar in och innehar;
  • Hur vi samlar in och håller den;
  • De ändamål för vilka vi samlar in, håller, använder och avslöjar det;
  • Din rätt att få tillgång till och söka rättelse av det;
  • Hur du kan klaga på integritetsfrågor; Och
  • Vår delning av din personliga information utomlands

2. Vilka typer av personuppgifter samlar vi in och innehar?

Den personliga information vi samlar in och innehar är vad som rimligen är nödvändigt för våra affärsfunktioner och aktiviteter. När vi samlar in och innehar personuppgifter är det av följande slag:

  • Vi samlar in dina personuppgifter som ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och betalkortsnummer. Vi behöver denna information för att kunna tillhandahålla dig våra tjänster.
  • Vi registrerar inte ditt kreditkortsnummer. Dina betalkortsuppgifter innehas av en tredje part Payson. Denna information kommer att fungera som säkerhet mot din bokning. Det betalkort som används för att göra en bokning kommer att fungera som säkerhet för de bokade golfset/vagn. Vi kan, med förvarning, kräva att du uppvisar ditt kreditkort vid upphämtning av golfset/vagn om det behövs.
  • Vi registrerar vilka produkter du bokar och vilka produkter du köper. Denna information används för att behandla beställningar och för att ge en mer personlig shoppingupplevelse.
  • Vi övervakar även kundtrafikmönster och webbplatsanvändning som gör det möjligt för oss att förbättra våra tjänster, erbjuda nya produkter och förstå våra kunders intresse. Vi samlar in denna information eftersom det ligger i vårt intresse att förbättra våra tjänster.
  • Vi kan använda din information för att fatta beslut om vilka andra produkter och tjänster du kan vara intresserad av och kontakta dig via e-post, sms, telefon, post eller andra medel om dessa produkter och tjänster. Vi använder din information på detta sätt eftersom det ligger i vårt intresse att marknadsföra och hantera vår verksamhet. Vi balanserar detta intresse med påverkan på dig, och när som helst kan du be oss att sluta använda din information för detta ändamål. (Se punkt 5 i denna policy).

Observera att vi kommer att fortsätta att använda dina uppgifter efter att din hyresperiod har löpt ut, såvida du inte har bett oss att inte göra det.

3. Hur samlar vi in och innehar personuppgifter?

Insamling av personuppgifter: När vi samlar in personuppgifter om dig gör vi det genom att göra ett register över den.

Vi gör detta när:

  • Du registrerar dig hos oss, till exempel för att beställa golfset/vagn, köpa en produkt, skapa ett konto eller för att skicka information till dig;
  • Du kommunicerar med oss online;

Vi kan också samla in personuppgifter om dig genom att komma åt data från andra källor och sedan analysera dessa uppgifter tillsammans med den information vi redan har om dig för att lära oss mer om dina sannolika preferenser och intressen. När du besöker våra webbplatser, sociala medier.

För information om vår användning av denna teknik, vänligen läs vår cookies policy.

Personlig information som vi innehar lagras i allmänhet i datorsystem. Dessa kan drivas av oss eller av våra tjänsteleverantörer. I samtliga fall har vi rigorösa informationssäkerhetskrav som syftar till att eliminera risker för obehörig åtkomst till och förlust, missbruk eller felaktig ändring av personuppgifter.

Vi innehar eller lagrar inte någon kunds finansiella uppgifter.

4. Varför samlar vi in, håller, använder och lämnar ut personuppgifter?

När vi samlar in, innehar och använder dina personuppgifter gör vi det främst för att sälja och marknadsföra varor och tjänster till dig och för att förbättra utbudet av våra erbjudanden. Till exempel:

  • Om du vill veta om dina troliga preferenser så att vi kan marknadsföra varor och tjänster till dig på ett sätt som kan vara av störst intresse för dig. Detta inkluderar produkter och tjänster från våra leverantörer och andra betrodda partners som erbjuder produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig; Och
  • För att hjälpa till att undersöka dina klagomål och förfrågningar.
  • Vi lämnar ut personuppgifter som vi samlar in för ändamål som är underordnad försäljning och marknadsföring av våra varor och tjänster till dig. Vi kan till exempel lämna ut dina personuppgifter inom vår grupp, till tjänsteleverantörer som hjälper oss i vår dagliga affärsverksamhet och som en del av att köpa eller sälja företag.

Vi kan samla in, hålla, använda och avslöja dina personuppgifter för andra ändamål som ligger inom rimliga förväntningar eller där det är tillåtet enligt lag. Du kan välja bort vår direktmarknadsföring till dig. Vårt direktmarknadsföringsmaterial kommer att berätta hur du gör detta.

Vi kan anonymisera och sammanställa dina personuppgifter. Vi kan göra detta för användning och utlämnande av anonyma data för att bestämma preferenser och shoppingmönster. Vi delar dessa anonymiserade data med våra betrodda partner för att hjälpa dem att marknadsföra produkter och tjänster till dig som sannolikt är relevanta för dina intressen och preferenser.

5. Hur kan du fråga om, få tillgång till och korrigera dina personuppgifter?

Du kan kontakta oss på info@golfrent.eu av en eller flera av följande skäl:

  • För att be oss att åtgärda information om dig som är felaktig eller ofullständig, är detta känt som rätt till rättelse.
  • För att be oss att ta bort information om dig, är detta känt som rätten att radera.
  • För att tala om för oss att du inte längre samtycker till att vi använder din information om dig och ber oss att sluta, kallas detta rätten att invända.
  • För att tala om för oss att sluta använda information om dig för att sälja dig produkter och tjänster, är detta känt som rätten att begränsa behandlingen.
  • För att göra en ”begäran om ämnesåtkomst” som är en begäran för oss att skicka dig den information vi har om dig. Innan vi ger dig tillgång till dina personuppgifter kan vi kräva vissa identitetsbevis.
  • Att be oss att inte använda information om dig på ett sätt som gör det möjligt för datorer att fatta beslut om dig enbart baserat på automatiserad behandling.

Förutom att kontakta oss med hjälp av detaljer ovan kan du ändra dina marknadsföringsinställningar genom att klicka på ”ändra inställningar” längst ner i all e-post kommunikation.

6. Hur kan du klaga på vår hantering av personuppgifter?

Du har rätt att klaga på hur vi behandlar dina personuppgifter till Datainspektionen (senare kallad Integritetsskyddsmyndigheten) eller annan behörig tillsynsmyndighet inom EU.

Vi får endast behålla din information om vi behöver den av en av anledningarna till det vi beskriver ovan.

7. Vår delning av din personliga information utomlands

Det är vår policy att kräva att all vår utländska delning av personlig information görs på ett sätt som kräver efterlevnad av strikta integritets- och säkerhetsstandarder. Vi kan tillåta att dina personuppgifter delas med dem som befinner sig i andra länder än din egen plats. Vi gör detta:

  • Där vi har fattat ett affärsbeslut att lagra våra data med en betrodd tjänsteleverantör som är i branschen att tillhandahålla datalagring och bearbetningstjänster. Exempel är de som lagrar och behandlar våra e-post- och mobilapplikationsdata. Dessa tjänster omfattar ofta olika geografiska platser som ändras från tid till annan av skäl som omfattar dataskydd och bearbetningseffektivitet. Om dessa tjänster används av oss är det inte praktiskt för oss att meddela dig om vilket land dina personuppgifter kan finnas i;
  • För upplysningar mellan våra koncernbolag. Våra huvudsakliga affärsplatser finns i Sverige men några av våra koncernbolag, filialer och dotterbolag som vi har baserat i andra länder.
  • När vår verksamhet som samlade in dina personuppgifter är i ett annat land än din plats;

8. Uppdateringar

Vi kan komma att uppdatera denna policy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om de ändringar där vi är skyldiga enligt lag att göra det.